Forrige 2004

2005: Post-festival-blues og en omvendt kejser!

/media/6043/plakat2005.jpg
Ved årsskiftet er de fleste danskere påvirket ..

... af tsunamikatastrofen i Sydøstasien i december – og der samles landet over penge ind til genopbygningen. Også Danmarks Smukkeste Festival yder sit bidrag til arbejdet og donerer 100.000 kr. i forbindelse med et stort velgørenhedsprogram på TV og køber derudover en Tue West-koncert på en P3-auktion for 85.000 kr. Da man allerede har købt Tue West til årets festivalprogram, gives koncerten videre til Nibe Festival. Her får man hurtigt lavet et arrangement med den populære sanger, der indbringer yderligere 40.000 kr. til indsamlingen.

Som stadionsagen gav bekymringer i slutningen af 2004, har den også haft det helt store fokus i starten af 2005. Det har været en kæmpe sag i Skanderborg, og det er lykkedes for festivalklubben at få problematiseret den store risiko, et nybyggeri vil medføre – og i forlængelse af det at få mobiliseret en stor modstand mod stadionprojektet. Også flere offentlige instanser har afvist projektet i forhold til gældende lov, mest markant Skov- og Naturstyrelsen, der ikke har villet ophæve fredskovpligten på stadion. Der er derfor stor glæde på festivalkontoret, da det den 22. februar endeligt meddeles, at projektet er blevet taget af byrådsbordet.

/media/6044/87as9479.jpg
/media/6045/dscn7440.jpg
Den nye boform CanSleep.

Den 15. marts sætter festivalen sin nye boform Can Sleep til salg: ”Hver dåse, der er 3,75 meter høj, er en fuldt udstyret bolig indrettet af IKEA. I underetagen kan de heldige beboere i ro og mag sidde i ’dagligstuen’ og nyde de kolde øl og vand, som hver dag fyldes ind i de specialdesignede køleskabe af Royal Unibrew. På første sal – eller på hemsen, om man vil – er der redt op til to med dyner, hovedpuder og hele svineriet – alt sammen på en prima madras. Et vindue i dåsens top giver dig mulighed for at følge med i Karlsvognens vandring hen over nattehimlen. Og om morgenen skal man blot ned ad trappen for at hente dagens nyheder i Jyllands-Posten, der ligger og venter uden for hoveddøren. Skal du barberes, have krøllet håret eller have din mobiltelefon ladet op, er der naturligvis indlagt strøm i boligen. Leje af en bolig på dåse koster 2.500 kr. for fem nætter. Det bliver 250 kr. per næse per nat. Prisen svarer omtrent til en overnatning på et vandrehjem. Oplevelsen bliver med garanti en anden!” (Walther Nyt). Om publikum er klar til Can Sleep? Well, efter omkring 40 sekunders salg kan der meldes totalt udsolgt af overnatningsdåserne.

Der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i maj, hvor det vigtigste punkt på dagsordenen handler om køb af jord og fast ejendom. Eller som der står i indkaldelsen: ”For i tide at sikre Skanderborg Festivals fremtidige udvikling fremsætter bestyrelsen følgende forslag: 1) Køb af jord og bemyndigelse til gennemførelse af byggeri. 2) Optagelse af lån til finansiering af jordkøb og gennemførelse af byggeri.” Det handler dels om at købe noget mere jord i forbindelse med den, festivalklubben i forvejen ejer i Vrold – hvor det er ønsket at bygge en hal til opbevaring af udstyr – og dels om at bygge en etage på festivalens hovedkvarter, FØLA, hvor der er stærkt brug for mere plads til både ansatte og de mange frivillige, der holder deres møder her. De to forslag vedtages med stort flertal og opbakning til planerne.

Sammen med Sundhedsstyrelsen og brancheorganisationen Festival Danmark indgår Danmarks Smukkeste Festival i et nyt samarbejde mod hårde stoffer på festivalerne.

/media/6047/gamle-foela.jpg
/media/6046/hpim0763.jpg
FØLA før og efter der kom en etage mere på.

Annis Café har taget navneforandring til Annis Blå Café og er flyttet i bofællesskab med Den Blå Planet. Det betyder, at Caféens sædvanlige repertoire indtager Den Blå Planet frem til kl. 18, mens aftenen og natten fortsat er helliget de nyeste danske kunstnere og de bedste kopibands. Nu bliver der mere ro omkring stedet, og Den Blå Planet får samtidig et solidt eftermiddagsprogram, forklarer medhjælperkoordinator Ulla Lund. I stedet bliver området omkring ubåden omdannet til en mexicansk fiesta under navnet Mexival med bl.a. den populære Crazy Tequila-bar samt Uno Mas – ”en omgang mere” på mexicansk – og en ny restaurant med op mod 400 siddepladser. Hele området dekoreres af teatermalere fra Aarhus Teater, så man virkelig fornemmer den mexicanske stemning, og det flotte torv med springvand bliver det naturlige mødested i området.

 

 

/media/6056/dscn7996.jpg
/media/6057/dscn7989.jpg
/media/6058/dscn8004.jpg
Ubåden / Mexival / Krone 1.

En nyhed, der glæder Skanderborgs børnefamilier, er, at gøglerscenen flyttes fra Søbadet til Vandværksbaren under navnet Blusen. Når børneunderholdningen slutter først på aftenen, overtages scenen nemlig af bluesmusikere og det voksne publikum. Ved Globen kan man hygge sig med et fem meter langt bordfodboldspil. I -området bliver der også i samarbejde med Royal Unibrew lavet en ny bar – Krone 1 – hvor en Can Sleep-dåse coatet som en Royal Red er midterholdepunktet. Den er udformet som en kongekrone, og derfor var navnet også oplagt. Krone 1-baren indvies på fornemste vis om torsdagen med en såkaldt ”omvendt Kejserens Nye Klæder” (hvor kejseren har noget på!). Frank Megabody er kejser og altså fuldt påklædt. Til gengæld er de 4 lakajer, der bærer baldakinen, splitterravende nøgne. De, der er kede af, at stagediving er forbudt i skoven, kan nu få deres diver-trang styret med et prøvedyk i den 9.000 L store tank, som magasinet DYK har installeret på området ved Søbadet. I nærheden nyder flere festivalgæster de nye vildmarksbade, kæmpe træbadekar med påmonterede brændeovne. I sandhed godt timet i 2005, hvor omkring tre en halv ud af fire festivaldage er pænt kolde.

 

/media/6048/dscn7918.jpg
/media/6049/pc120057.jpg
Scenen Blusen.

En anden nyskabelse på årets festival er en runde velgørenhedsgolf på Skanderborg Golfklubs baner. For 1.000 kr., hvoraf en pæn klat går til Læger uden Grænser, får festivalgæster og medhjælpere lejlighed til at spille golf med de kendte: Thomas Mygind (tv-vært), Lars Herlow (”Klassens tykke dreng”), Uffe Holm (standupper), Michael Fast (”Pretty Maids”) og selveste Alice Cooper (legende) m.fl. Længe ser det ud til, at Alice Copper vil vinde – men det ender dog med sejr til den lokale Lars Kromand, der i præmie får rådighed over Smukbussen i et døgn.

/media/6050/tt_tors_alicecooper_4.jpg
Alice Cooper.

Johnny
Madsen

”Der skal to til en god koncert – et godt band og et tændt publikum” 

”Tag nu bare lørdagsprogrammet for den storgescene. Med det som eksempel kan vi spare 100 linjers forklarende tekst: Dagen startede med det smukkeste af det sarte i form af Hush' skønsang og sluttede af med The Prodigy – det grimmeste og ondeste, der vel nogensinde er budt på i festivalens 26-årige historie” (Aarhus Stiftstidende). ”… det blev hurtigt klart, at koncerten ville være en lang energiudladning, der ikke bare bød på bandets største hits, men også fik rystet støvet ud af ørene på det fremmødte publikum” (Gaffa om Prodigy). ”Et af højdepunkterne blev hentet i udlandet. De undertippede Prodigy tog røven på de fleste med en koncert a la hestespark i bøgeskovens mulm og mørke. I nærheden af 15.000 tilskuere gik bersærkergang i techno-eufori” (Urban).

”… spændvidden er stor – søndag svingede det fra Aarhus Symfoniorkester via den inderligt smukke koncert med de poetiske amerikanere i Mercury Rev og Kim Larsen til popdivaen Anastacia. på Faithless, den altid oplagte Thomas Helmig, frække Beth Hart, forførende Swan Lee og festivalens mest bizarre indslag – heavy-cellisterne fra finske Apocalyptica, der headbangede deres lange hår, mens buerne strøg strengene til den tungeste sonate, Skanderborg nogen sinde har hørt. Så ok og tak til Bøgescenen. Her var den kvalitet og mangfoldighed, der gør, at en smukfest ikke nødvendigvis også behøver at blive drukfest, for at det skal være sjovt” (Aarhus Stiftstidende). ”Nuvel, Anastacia begejstrede trods alt publikum med et pompøst og temmelig amerikansk show (aftenens hovedperson brast sammen i gråd, da hun berørte den barske canceraffære), så helt til rotterne var maratonforestillingen ikke. Man kunne have håbet på et mere stramt sæt med fokus på musikken, for Anastacia er utvivlsomt en glimrende sanger, og bandet såre kompetent, men sådan skulle det ikke være. Mindre kunne akkurat gøre det” (Gaffa, 3 stjerner).

 

 

 

 

/media/6052/mette_fre_acocalyptica-03.jpg
/media/6053/mette_fre_acocalyptica-01.jpg
/media/6051/mt_son_anastacia_01.jpg
Anastacia / Apocalyptica

”Nephew kom, så og smækkede skinke” (BT). ”Nephew tager således stikket ypperligt hjem foran et umådeligt engageret publikum, der til fulde får, hvad de er kommet efter. Danmark ligger for fødderne af Nephew, og vi tillader os at vente spændt på næste kapitel” (Gaffa, 5 stjerner). ”… der er endnu ikke født den digter, der kan skrive sig ud af, at Nephew ikke er Danmarks hotteste navn. Det meste af Danmarks Smukkeste Festival var samlet foran Bøgescenerne, hvor de gav et bazookabrag af en koncert. Som surprise havde de lokket Peter Sommer til at jen, og i yndig duet sang han sig sammen med Simon Kvamm ved flyglet dybere ind i pigehjerterne” (Urban).

”… man lever sig hurtigt ind i en verden af vikingehøvdinge, russisk roulette, Constance og snuskede kældre under en norsk smugkro. Mens orkestret sammen løfter stemningen helt op blandt træerne. Publikummet til Kaizers Orchestra gik derfra med en ordentlig én på opleveren. Og bøgescenerne var varmet godt og grundigt op til resten af aftenens program” (Ekstra Bladet). ”… som ventet var Poul Krebs manden, der kunne skabe samling på Skanderborgs stampublikum og sætte festen i gang – med stærke indgreb af guitaristerne Per Chr. Frost og Rolf Hansen. Poul Krebs live – et sikkert valg” (Jyllands-Posten). ”Sjældent har Skanderborg været så soul-fuld, som da verdens bedste ’Stjerne for en aften’ i går sang skoven lidt grønnere” (BT om Joss Stone, 5 stjerner) ”… det store publikumssus på ’Tigger’, ’Valby Bakke’ og Skanderborg-sangen ’8660’ var alle pengene værd, og mon ikke Sommer også kigger hjem næste år” (osten om Peter Sommer).

 

”Torsdag aften var Bøgescenen således overladt til den gamle 70'er-horror-glamrocker Alice Cooper, der måske nok har overrasket en og anden ved åbenbart at mestre golfspillet på eliteniveau, men som til gengæld næppe tog fusen på nogen med sit show, hvor han gav den som … nå ja, Alice Cooper” (Aarhus Stiftstidende). ”Rocklegenden Cooper rystede bøgetræerne” (metroXpress). ”Alice Cooper er kendt for sine sceneshows, der gerne indeholder guillotiner, kister og andre morbide rekvisitter. Imellem bøgetræerne viser den aldrende herre, at han, de 57 år til trods, stadig kan lade blodet flyde og slippe af sted med mord på scenen” (Ekstra Bladet).

”Det blev et varmt gensyn med den amerikanske sanger Beth Hart, som i fjor overraskede med en dampende hed koncert i RytmeHans (…) et langt større publikum end i fjor stod klar ved Bøgescenen til at tage imod sangerinden med den vilde udstråling og fascinerende vibrato” (Jyllands-Posten). ”Kompetent og overbevisende forstærkede Danmarks dukkedreng Thomas Helmig sin position som svigermors drøm, da han i blåt skindtøj og slikket hår trak bøgescenerne fulde torsdag aften” (Ekstra Bladet). ”En usædvanlig fokuseret, humørfyldt og selvironisk Thomas Helmig gav torsdag aften festivalfolket en omgang Greatest Hits, der sad lige i skabet” (Jyllands-Posten). ”Sangene går lige i hjertet, og det er vidunderligt bare at stå der og lade sig rive med. Sammen med et sjældent oplagt og engageret publikum, der alene opgjort i antal, mere end indikerede, at koncerten med Texas uden sammenligning var festivalens foreløbig største” (Jyllands-Posten). ”DEN ALTID fashionable amerikanske sangerinde Anastacia lukkede i aftes årets Skanderborg Festival med et brag af en koncert” (MetroXpress).

/media/6054/0023.jpg
/media/6055/87as8949.jpg
Thomas Helmig.

”Ganske sigende er det, at arrangørerne nævner, at en hjemmeværnsmand har oplevet at blive chikaneret af en festivalgæst. Hvis der er plads til at nævne det på det afsluttende pressemøde, så er det vist gået meget godt. Så tak for i år, og på gensyn under bøgene” (BT). ”Bøgetræerne kan ånde lettet op. Atter er der ro, og det er slut med urin og opkast på barken. Skanderborg Festival 2005 er slut” (Jyske Vestkysten). ”03.30 søndag nat lukkede og slukkede Die Herren den 26. Skanderborg Festival, der havde de færreste soltimer i syv år, men det gøre at feste i gråvejr” (Urban). ”I år satsede festivalen – stort set uden undtagelse – på de sikre navne i Texas og Kim Larsen-klassen. Muligvis godt set, men jeg savnede nu alligevel et navn, der for alvor flyttede og rykkede. Overraskede. MEN NÅR dette er sagt, digt erkendes, at ingen – absolut ingen – festivalarrangør i dette land er i stand til at skabe en fest af de dimensioner, som tilfældet er i Skanderborg. Igen var der i den grad kælet for detaljen. Ud fra den sunde og sympatiske grundholdning, at gæsternes trivsel er i højsædet, præsterede festivalen igen i år at finde den perfekte balance mellem tradition og fornyelse. Og netop dette er det, der gør, at Danmarks Smukkeste Festival er enestående.” (Jyllands-Postens opsummering under overskriften ”Ingen gør det bedre”).

”Men der er en hage,” skriver festivalgæsten Kaspar Bang oven på Smukfest 2005 og fortsætter videre om sin post-festival-blues: ”Der er noget, som man ikke snakker om. Dagene efter. De er et helvede. Det er hårdt, hårdt at skulle omstille sig til et normalt liv, efter at man har rendt rundt i 6 dage med næste øl, pasta bolognese til 35 kroner og en fræk, forførende Kindred-Spirit-Kira klædt i rødt velour som eneste fikspunkt. Det er virkelig hårdt. Det, jeg har oplevet i de sidste par dage, er noget, der minder om den følelse, jeg ville have, hvis jeg havde været en tur hos skattevæsenet for at få meldingen om, at jeg ikke behøver at tænke på skat og indkomst mere, men bare kan hæve, hvad jeg skal bruge, på Told & Skats konto. Og så efter en uge modtager et brev med teksten: ’Aj, undskyld! Vi tog fejl af dig og din nabo’.”

/media/6059/ljn_lor_prodigy01.jpg
Prodigy.

Det store diskussionsemne på årets generalforsamling, den 16. december, er bestyrelsens valg om at forhøje det antal timer, de frivillige arbejder under festivalen, til 21 timer, som et forsøg på at få medhjælpertallet markant ned (det er på årets festival steget til 9.500 – ca. 800 flere end i 2004). Der bliver på generalforsamlingen stillet modforslag om at sætte tallet ned til de sædvanlige 18 timer. Forslaget bliver dog nedstemt af et tydeligt flertal. Og ellers klar opbakning til bestyrelsen i form af genvalg over hele linjen. Årets omsætning er steget omkring 8 % til godt 54 mio. kr. – mens overskuddet er på linje med året før (3,3 mio). I Walther Nyt i januar gør man fremtidens medhjælperjob op i forhold til fritimer og når frem til følgende regnestykke: ”En almindelig medhjælper havde for 10 år siden ca. 37 fritimer, mens festivalen var i gang, fritimer til at feste og høre musik. Selvom vi nu kræver, at der skal lægges yderligere 3 timers arbejde fra hver medhjælper, har den almindelige medhjælper i 2006 hele 53 fritimer, mens festivalen er i gang, og musikken spiller.” Walther Nyt stiller også forskellige spørgsmål til festivalens medhjælperkoordinator i samme anledning: ”Hvorfor er det lige de frivillige, der skal betale for det her? Kan man ikke skære ned andre steder?” Ulla Lund svarer: ”Der er også blevet skåret andre steder. For eksempel er der foreløbig nedlagt tre boder i forhold til sidste år. Men for det første fylder de frivillige fra tre boder ikke meget i den store sammenhæng, og for det andet bliver der jo hele tiden sat gang i en masse nyt, hvor der også skal bruges folk, og så er vi tilbage ved udgangspunktet. Vi bliver nok heller ikke særligt populære ved at skære i musikbudgettet eller andre aktiviteter. En forøgelse af arbejdstiden er det mest effektive redskab, vi har.”

Og ikke nok med det
tirsdag
09. august
kl. 00:00
DANSK TIRSDAG
torsdag
11. august
kl. 12:00
TEATERGRUPPEN SPØJS
kl. 15:00
HOT &#39N&#39 TOT
kl. 21:15
VEJGAARD TÅRNBLÆSERLAUG
fredag
12. august
kl. 12:00
TEATERGRUPPEN SPØJS
kl. 15:00
HOT &#39N&#39 TOT
lørdag
13. august
kl. 00:00
AARHUS PIPES & DRUMS
kl. 12:00
TEATERGRUPPEN SPØJS
kl. 15:30
HOT &#39N&#39 TOT
søndag
14. august
kl. 00:00
AARHUS PIPES & DRUMS
kl. 12:00
TEATERGRUPPEN SPØJS
kl. 16:00
HOT &#39N&#39 TOT
lørdag
31. december
kl. 00:00
VANDRENDE PINDE
kl. 00:00
Flere Skatte i 2005
kl. 00:00
ANNIS BLÅ CAFÉ
kl. 00:00
MEXIVAL
kl. 00:00
BLUSEN
kl. 00:00
VAND ROCK BLOMSTERNE
kl. 00:00
Vikingo - Tequila Band
kl. 00:00
MEGA PLOTTER
kl. 00:00
KARBAD
kl. 00:00
DRAG-SYGEPLEJERSKER
kl. 00:00
JOE&#39S VIDNER
kl. 00:00
DANMARKS SMUKKESTE STRYGERE
kl. 12:00
Walther Street Magic
kl. 12:00
THE RETURN OF THE SKJALDS
kl. 12:00
DANSK BORDFODBOLD FORBUND
kl. 12:00
FASTLIGGERNE
Den Blå Planet
onsdag
10. august
kl. 13:30
Starfighters 2005 - indledning, velkommen
kl. 13:45
Starfighters 2005 - 9x30 - Starfighter Finalen
kl. 23:30
Carpark North
kl. 00:45
Starfighters 2005 - Vinder Afsløres
Planet Voice
torsdag
11. august
kl. 13:00
DEN HVIDE LEKTIE (Comedy Quiz)
kl. 14:00
Emil De Waal Trio Plus
kl. 15:30
DJ Supreme
kl. 16:30
Ida Corr
kl. 18:00
Stand-Up: Geo - Rune Klan
kl. 19:00
DJ Supreme
kl. 20:00
THE VOICE TV NIGHT
kl. 21:00
SISSE MARIE
kl. 23:00
THE VOICE DJs
kl. 23:00
THE VOICE DJS: KATO
kl. 01:00
ANNA DAVID
kl. 02:00
DANMARKS SMUKKESTE DJs
fredag
12. august
kl. 13:00
DEN HVIDE LEKTIE (Comedy Quiz)
kl. 14:00
RIKKE MØLGAARD JAZZ ’N SOUL TRIO
kl. 15:30
DJ Supreme
kl. 16:00
Ibrahim Electric
kl. 17:30
DJ Supreme
kl. 18:00
Stand-Up: Carsten Eskelund - Jonatan Spang
kl. 19:00
Stand-Up: Tobias Dybvad - Uffe Holm
kl. 20:00
The Voice Night: Live Acts & DJ’s
kl. 21:00
Møgdahl
kl. 22:00
Y-NOT
kl. 23:00
THE VOICE OLD SCHOOL DJ: DENNIS J
kl. 02:00
DANMARKS SMUKKESTE DJs
lørdag
13. august
kl. 11:30
DEN HVIDE LEKTIE (Comedy Quiz)
kl. 12:30
DJ Supreme
kl. 13:00
MARIA MONTELL & THOMAS CLAUSEN
kl. 14:30
DJ Supreme
kl. 15:00
Stand-Up: Rune Klan - Carsten Eskelund
kl. 16:00
DJ Supreme
kl. 17:00
EFTERKLANG
kl. 18:30
DJ Supreme
kl. 19:00
Stand-Up: Jacob Wilson - Geo
kl. 20:00
THE VOICE NIGHT: LIVE ACTS & DJ’s (RENT MEL)
kl. 22:00
HIP HOP KONTORET
kl. 01:00
DANMARKS SMUKKESTE DJs
søndag
14. august
kl. 13:00
DJ Supreme
kl. 13:30
Stand-Up: Dan Andersen – Omar Marzouk
kl. 14:30
DJ Supreme
kl. 15:00
Tao Højgaard Djazz Experience
kl. 17:00
ATAF
kl. 18:30
DJ Supreme
kl. 19:00
THE ALPINE
kl. 20:00
Luk & Sluk
Blusen
torsdag
11. august
kl. 19:00
Stig Møller
kl. 20:45
BØRGE BICEPS JENSEN TRIO
kl. 22:45
BEGGARS BLUE
fredag
12. august
kl. 12:00
<i>Børneprogram:</i>
kl. 14:00
Cirkus Krone
kl. 15:00
SIGURDS BJØRNETIME
kl. 16:30
BRÆNDENDE KÆRLIGHED MED FORESTILLINGEN VITA
kl. 17:30
Cirkus Krone
kl. 18:00
<i>Blues Program:</i>
kl. 18:30
HUMBLE MEN
kl. 20:30
BLUES MOB
kl. 22:30
Mike Andersen Band
lørdag
13. august
kl. 12:00
<i>Børneprogram:</i>
kl. 12:00
Cirkus Krone
kl. 13:00
Martin og Ketil
kl. 14:30
MICMAC MED FORESTILLINGEN NE ME KILT PAS
kl. 16:00
VERA
kl. 17:00
Cirkus Krone
kl. 18:00
<i>Blues Program:</i>
kl. 18:30
THE HOOTER&#39S BLUES BAND
kl. 20:30
TOM DONOVAN
kl. 22:30
TOO BAD JIM
søndag
14. august
kl. 12:00
<i>Børneprogram:</i>
kl. 12:00
Cirkus Krone
kl. 13:00
BUBBER
kl. 14:30
MEK PEK OG HABBASUTTERNE
kl. 16:00
THEATRE EN VOL
kl. 17:30
Cirkus Krone
RytmeHans
torsdag
11. august
kl. 13:30
Pladsen åbner
kl. 16:45
Velkommen v/ Jacob Haugaard
kl. 17:00
C21
kl. 18:45
Peter Sommer
kl. 20:45
Mew
kl. 22:45
Saybia
fredag
12. august
kl. 10:00
Pladsen åbner
kl. 12:00
Go`Morgen v/ Jacob Haugaard
kl. 12:15
Jacob Andersen
kl. 14:00
JUNCKER
kl. 15:45
Tina Dickow
kl. 17:30
The Blue Van
kl. 19:15
CAMILLE JONES
kl. 21:00
IKSCHELTASCHEL
kl. 23:00
Infernal
lørdag
13. august
kl. 10:00
Pladsen åbner
kl. 12:00
Go`Morgen v/ Jacob Haugaard
kl. 12:15
Klaus Wunderhits
kl. 13:45
Starfighters 2005 - 2. Pladsen
kl. 15:15
KAREN
kl. 17:15
Caroline Henderson
kl. 19:15
Christina Groth
kl. 21:15
Burhan G
kl. 23:15
Tue West
søndag
14. august
kl. 10:00
Pladsen åbner
kl. 12:00
Go`Morgen v/ Jacob Haugaard
kl. 12:15
Killer Queen
kl. 14:00
Kasper Winding/Domestika
kl. 15:45
Bikstok Røgsystem
kl. 17:30
Danser med Drenge
kl. 19:30
Blue Foundation
kl. 21:30
Lars Lilholt Band
Annis Blå Café/Den Blå Planet
torsdag
11. august
kl. 12:00
Klassens Tykke Dreng
kl. 12:00
<i>Annis Blå Café:</i>
kl. 13:30
Rasmus Nøhr
kl. 15:00
JANE & SHANE
kl. 16:30
RIO GRANDE
kl. 18:45
HYSTEREO
kl. 18:45
<i>Den Blå Planet:</i>
kl. 20:15
THOMAS DYBDAHL
kl. 22:00
STERLING
kl. 00:00
THE BEATLES REVIVAL
kl. 02:00
METALLICA JAM
fredag
12. august
kl. 12:00
NFINITY
kl. 12:00
<i>Annis Blå Café:</i>
kl. 13:00
DE SYNGENDE LUSSINGER
kl. 14:30
Søren Krogh og Martin Jönsson
kl. 16:15
Marie Bergman og Lasse Englund
kl. 18:30
COOLSVILLE
kl. 18:30
<i>Den Blå Planet:</i>
kl. 20:15
Starfighters 2005 - 3. Pladsen
kl. 21:45
Utah
kl. 23:45
SWEET GLAM JAM
kl. 02:00
MICHAEL JACKSON JAM
lørdag
13. august
kl. 12:00
Vinderne af MUK og Skanderborg Ungdomsscene
kl. 12:00
<i>Annis Blå Café:</i>
kl. 13:30
JOAN ØRTING
kl. 14:30
Papkasseshow
kl. 16:00
Sigurd Barrett
kl. 17:30
Tobias Trier
kl. 19:45
GÅTE
kl. 19:45
<i>Den Blå Planet:</i>
kl. 21:45
SCHACK
kl. 23:45
BOOZE BROTHERS
kl. 02:00
Die Herren
søndag
14. august
kl. 12:00
<i>Annis Blå Café:</i>
kl. 12:15
B-Boys
kl. 13:30
Carsten Islington
kl. 14:45
BRAMSEN OG SVARRER
kl. 15:45
VEJGAARD TÅRNBLÆSERLAUG
kl. 16:30
Vildnis
kl. 18:30
THE STATE
kl. 18:30
<i>Den Blå Planet:</i>
kl. 20:15
WARWICK AVENUE
kl. 22:00
NOBODY BEATS THE BEATS
kl. 00:00
ZZ TOP JAM
kl. 02:00
PETER & DE ANDRE KOPIER
Bøgescenerne
torsdag
11. august
kl. 13:30
Pladsen åbner (armbånd påsættes fra kl. 09.00)
kl. 14:30
Starfighters 2005 - 1. Pladsen
kl. 15:00
Velkommen v/ Søren Rislund & Omar Marzouk
kl. 15:15
Poul Krebs
kl. 17:15
Beth Hart
kl. 19:15
ALICE COOPER
kl. 21:15
Thomas Helmig
kl. 23:15
FAITHLESS
fredag
12. august
kl. 10:00
Pladsen åbner
kl. 11:00
BENT FABRICIUS-BJERRE
kl. 12:00
Go`Morgen v/ Søren Rislund & Omar Marzouk
kl. 12:15
Kira & The Kindred Spirits
kl. 14:00
APOCALYPTICA
kl. 15:45
SWAN LEE
kl. 17:45
Saga
kl. 19:45
CHANTZ
kl. 21:30
Texas
kl. 23:30
Nephew
lørdag
13. august
kl. 10:00
Pladsen åbner
kl. 11:00
The Powls m/ Tyllefløjten
kl. 12:00
Go`Morgen v/ Søren Rislund & Omar Marzouk
kl. 12:15
HUSH
kl. 14:00
HOOKAH
kl. 15:30
Johnny Madsen
kl. 17:30
Ana Johnsson
kl. 19:30
Kaizers Orchestra
kl. 21:30
Kashmir
kl. 23:45
THE PRODIGY
søndag
14. august
kl. 10:00
Pladsen åbner
kl. 11:00
Århus Symfoniorkester
kl. 12:00
Go`Morgen v/ Søren Rislund & Omar Marzouk
kl. 12:15
Walter Trout
kl. 14:15
Nik & Jay
kl. 16:15
Joss Stone
kl. 18:15
MERCURY REV
kl. 20:15
Kim Larsen
kl. 22:30
ANASTACIA