Forrige 2008

2009: 30-års jubilæum med omvendte træer og søbads-makeover

/media/6096/plakat2009.jpg
Ambitionerne om at få styr på...

... deltagerantallet var ikke lykkedes i 2008 – og derfor er der lagt op til mere konkrete tiltag til årets festival. I Walther Nyt kan man i februar 2009 derfor læse følgende indlæg fra formand Claus Visbye: ”Konsekvensen er, at vi har valgt at lukke 5.000 færre folk ind på pladsen i år, målt på de dage, hvor der var flest sidste år. Det er belastende for vores festivaløkonomi at skære i antallet af betalende publikummer, så de 5.000 skal findes i en balance mellem de tre kategorier af folk på pladsen: betalende publikummer, medhjælpere og inviterede (musikere, branche, leverandører, presse).” Medlemsbladet bringer et stort interview med den nye bestyrelsesformand (der også udgør 50 % af bookingafdelingen) – og om musikprogrammet siger han: ”At booke et musikprogram er aldrig en sovepude, det kan jeg godt love dig. Selv om vi har en fornuftig økonomi, så har konkurrencen om de store bands i de seneste år været enorm – hvilket hele tiden presser prisen op. Alligevel lykkes det os hvert år at sammensætte et program, der i vid udstrækning tilgodeser netop vores publikums musiksmag. Det kan vi klart se på de ønsker, som kommer ind via vores hjemmeside, og på de brugertilfredshedsundersøgelser, vi hvert år får lavet. Det nye i 2009 er, at vi med tre store scener får mulighed for en endnu skarpere musikprofil på hver scene. For selv om vi skærer en scene væk (scenen ved Søbadet, red.), så skærer vi ikke i musikbudgettet. Det kommer til at betyde mere kvalitet på færre scener.”

/media/6097/20090804-1310-allanringgaard-nikon-d3-0682.jpg

I februar lanceres festivalens seniorklub Gl. Walther, der vil lave aktiviteter for den del af klubmedlemmerne, der ikke længere har energien til at være almindelige klubmedhjælpere, men stadig gerne vil bevare en tilknytning til Skanderborg Festivalklub. Gl. Walther skal vise sig at blive en særdeles vital forening og et stort aktiv for hele festivalklubben. (Medlemsbesøg på andre festivaler, medvirken til afvikling af diverse tiltag på moderskibet og præsentation af koncerter på kommunens plejecentre og på Capri er nogle af de mange aktiviteter, Gl. Walther har taget sig af gennem årene

Senere i februar fortæller bl.a. Videnskab.dk om projektet @aglance – et samarbejde om 3D-videooverblik af festivalpladsen mellem firmaet 43D, Datalogisk Institut i Aarhus, Alexandra Instituttet samt Danmarks Smukkeste Festival. ”Vi håber, at systemet kan højne sikkerheden for deltagerne og give os et overblik over publikums bevægelser på festivalpladsen,” siger Peter Ib, som leder festivalens arbejde med systemet, der blev testet i 2008 og igen vil være med på årets festival.  

Det er Smukfests 30-års jubilæum, der er omdrejningspunktet i 2009 – og programmæssigt betyder det bl.a. Danmarks Smukkeste Koncert Vol. 2, der følger op på succesen fra 2004, hvor første udgave af dette musikalske overflødighedshorn var med til at fejre 25-års jubilæet. Det lokale musikmiljø hyldes med (og af) Skanderborg All Stars, der anført af bl.a. Peter Sommer, Carsten Hentze, Jøden og Utah, vil divertere med udvalgte perler fra det ultimative 8660-soundtrack. De suppleres af internationale headliners som Kylie Minogue, The Editors, The Streets og Fatboy Slim – i godt selskab med nationale esser som Nephew, Kim Larsen, D-A-D, Aqua, Thomas Helmig, Tim Christensen, Nik & Jay og Tina Dickow.

/media/6099/soen09_ahh_smukkoncert022-1.jpg
/media/6100/soen09_ahh_smukkoncert023-1.jpg
/media/6098/20090807-2003-prebenknudsen-nikon-d700-1568.jpg
/media/6101/soen09_ahh_smukkoncert028-1.jpg
/media/6102/soen09_ahh_smukkoncert031-1.jpg
Danmarks Smukkeste Koncert vol. 2

RytmeHans-scenen rykker udendørs, og den gamle teltscene tager navneforandring og bliver til P3 Teltet. Søbadet får en total makeover, med ekstra plads til chill-out og nye restauranter og barer. ”På en 130 m2 stor tømmerflåde vil amerikanske pyroteknikere, ingeniører og eventmagere installere et gigantisk interaktivt spil, hvor publikum iført varmeskyende dragter battler imod hinanden. To og to svarer deltagerne på spørgsmål, og hvis de svarer forkert, bliver de indhyllet i ild,” som arrangørerne fortæller op til Smukfest 2009. Levende ild i et noget andet format vil man også kunne opleve ved Capri, hvor et fredeligt lejrbål vil brænde 24/7 i festivaldagene, med mulighed for analog interaktion og tankevirksomhed for de gæster, der måtte slå sig ned her. Lige ved siden af P3 Teltet er der premiere på Impala Bar – en bar bygget af, ikke impalaer, men paller og med pinup-billeder af det prægtige dyr på væggene …

Som noget nyt introducerer Danmarks Smukkeste Festival en planche med overskriften ”Vores holdning til”, hvor festivalens ideer om dette og hint får nogle ord med på vejen. Om begrebet ”FEST” står der: ”Fest for festens skyld. Fest for en sikkerheds skyld. Fest, fordi det er væsentligt. Det er derfor, vi er her. Undervurder aldrig kraften i at feste med dem, du kender, og dem, du ikke kender endnu, og dem, du aldrig kommer til at glemme. Det er skønheden i festivalen.” Om regler hedder det: ”REGLER – er der for mange af. Så vi prøver på at lave så få som overhovedet muligt og lade dig tage ansvaret for dig og næsten og festen. Vi tror på dig og på ham ved siden af dig og hende, du stod i kø med. Gå så ud og hyg dig – på den smukke måde.” Blandt de mange emner finder man også ”KÆRLIGHED”, der får planchens korteste (og måske også enkleste) budskab: ”Ja tak. Masser af mere af det.” Noget, der til gengæld ikke kan opleves på Smukfest anno 2009, er Cirkus Krone, der ellers har gæstet festivalen i 21 år. ”Vi er slet, slet ikke utilfredse med Cirkus Krone (…) Men vi har en forpligtelse til forandring og er nødt til at være dynamiske,” siger booker JP Andersen til Aarhus Stiftstidende i den anledning.

/media/6103/p3-teltet3.jpg
Det "nye" P3-Teltet

Under festivalen lanceres nyeste skud på stammen af eksklusive boformer – de såkaldte ”Dejligheder”. Placeret mellem Hotelte og CanSleep-dåser står en container, ombygget til fire små lejligheder med egen terrasse, dobbeltseng, bad og toilet. Jakob Buchbjerg er blandt testpersonerne, der prøver den nye boform af – og her peger tommelen entydigt opad efter oplevelsen: ”Det har virkelig været dejligt. Det er jo sådan lidt fornemt at ligge med en dyne og på en madras som derhjemme. Det gør virkelig en forskel” (Walther Nyt). Det viser sig desværre, at Dejlighederne er for dyre at producere, og det bliver ved en enkelt prototype.

Også ”De omvendte træer” ser dagens lys – eller hvad det nu er, de ser – under festivalen i 2009. Omkring 25 træer er plantet med rødderne opad i området kaldet Guldkysten, mellem RytmeHans og P3 Scenen. Det særegne syn giver næsten fornemmelsen af troldeskov, når mørket falder på og træerne belyses På den teknologiske front præsenteres en såkaldt irisscanner, hvor man kan betale med sine blå øjne – hvis altså de er koblet op med et betalingskort. Et nyopført øl-træ er forsynet med den nødvendige teknologi, og her kan publikum (med penge på øjnene) festivalen igennem forsyne sig med kolde fad … The Dæjli News er resultatet af et samarbejde med Jyskebank.tv – der fra et nybygget studie ved Søbadet dagligt sender to nyhedsudsendelser med indholdet centreret om Smukfest. Og en gedigen nyhed er det, da Ritzau under festivalen melder ud, at Aarhus Sygehus bekræfter, at en ung kvindelig deltager er smittet med den såkaldte H1N1-virus, bedre kendt som svineinfluenza. Det er dog ikke noget, der sætter skår i festivalstemningen – men aldrig er der blevet forbrugt så meget håndsprit, så mange engangshandsker og så meget toiletpapir som på Smukfest 2009 …

 

 

/media/6104/dsc_2447.jpg
/media/6105/omvendte-traeer.jpg

26. juni meldes udsolgt af partoutbilletter – og da festivalåret gøres op på den anden side af sommeren, viser det sig, at landets fem største festivaler (Roskilde, Skanderborg, Jelling, Skive og Langeland) alle kan melde om masser af gæster og stor omsætning (metroXpress).

De danske navne leverer i høj grad varen under Smukfest 2009, ifølge de udsendte anmeldere: ”Til udelt jubel for festivalens hidtil største publikum, velsagtens 15.000 var mødt op. Og de var vilde. Havde blod på tanden og svirp i knæ og dansetæer. Og de tre udvalgte blev glade, rigtig glade. Og de blev tændte, rigtig tændte. Og det blev en fest, en stor, stor fest. Med smæk på, med folk hoppende langt oppe ad skrænterne, med arme i vejret, skinger alsang. Og med spas, gas fra scenen og leg samme sted fra.” (Berlingske om Bikstok). ”Genrerne spændte vidt fra rock'n'roll, blues, protestsange, folkemusik til swahilisang, og både Buddha, forelskede gangstere og ’puh, puh forbrug’ fik et par ord med på vejen fra Skanderborg All Stars til en koncert, hvor det var tilladt at klappe med, bare det ikke var i takt” (Lokalavisen Skanderborg om koncerten med de lokale All Stars). ”Tim Christensen tryllede torsdag aften på Bøgescenerne, hvor han i godt halvanden time leverede en stensikker præsentation af sit efterhånden imponerende repertoire” (Horsens Folkeblad). ”Hold da egentlig kæft, hvor var det faktisk smukt. Og hold da egentlig kæft én gang til, hvor var det dejligt at se en Lars H.U.G., som hviler i sig selv og blot er åbenlyst glad for at være tilbage på musikscenen” (BT). ”Oh No Ono søger at bryde grænser. Bandet udfordrer sig selv og sit publikum med komplekse kompositioner i forskellige takter og formater. Det er til tider psykedelisk pop med synthesizer-forvrængninger, mens publikum andre gange lægger ører til ren rock i 4/4-takt” (Herning Folkeblad). ”Jokeren tog stikket hjem, da han rundede tre dages festival af med selv at gå på scenen. Festivallivet havde dog ikke slidt hårdere på gangsterrapperen, end at han var i stand til at gennemføre en times koncert dedikeret til kærligheden og fodbold. Og det var noget, publikum kunne forholde sig til” (Jyllands-Posten). ”… selv om høj sol og stenet eftermiddagshumør ikke umiddelbart er de mest oplagte rammer for ungersvendenes energiske og højspændte 80’er-inspirerede synthpop, så må man lade dem, at de fik det optimale ud af muligheden og serverede ikke blot en fest uden lige, men tilmed Skanderborgs hidtil bedste koncert” (Ekstra Bladet om Turboweekend under overskriften ”Turbodrengenes gennembrudskoncert”). ”’Hold da helt kæft,’ udbrød en begejstret og taknemmelig Thomas Helmig 7-8 gange i løbet af den halvanden time lange sommerfest, der blev et foreløbigt højdepunkt for festivalen i sommer” (Politiken). Berlingskes anmelder er helt enig og skriver, at ”En mere professionel og overskudsagtig optræden er ikke set på årets Skanderborg Festival. Respekt for en mester, der tager sit håndværk alvorligt.”

/media/6108/thomash.jpg
/media/6107/tors09_tth_timc1.jpg
Thomas Helmig / Tim Christensen.

Årets internationale hovednavne leverer mere tvivlsomt og ikke mindst meget forskelligt – og anmelderne er ret enige om, at Kylie Minogue nærmest underleverer. Horsens Folkeblad opsummerer popprinsessens performance med følgende tre billedtekster:

Den sexede popdronning fik hormonerne i kog, og en festivalgæst holdt troligt sit uforbeholdne ægteskabstilbud i luften under hele koncerten.

Første afdeling af Kylie Minoques imponerende sceneshow var så råt, som det nu kunne blive med den søde og supersexede Kylie i front.

Fra S/M til sukkersød cheerleader. Variationen i Kylie Minoques sceneshow var større end variationen i musikken.

Ekstra Bladet er heller ikke videre begejstret og skriver, at ”Ikke engang stensikre hits som ’Can’t Get You Out of My Head’ eller ’Spinning Around’ nåede ud til det nærmeste bøgetræ, og Kylie lignede mest af alt en, der for længst havde sat automatpiloten til og lod dansere, korsangerinder og det såkaldte ’band’ (der mest mimede til de medbragte filer) om at klare tjansen.” Politiken følger trop med: ”Tja, 'it ain't my thing', som selv beskrev det, da hun lige før tæppefald på en af de mest bizarre koncerter i Skanderborg Festivalens 30-årige scene blev presset til at forsøge sig med nogle beskedne dansetrin på kanten af scenen” – og i BT konkluderer man med overskriften: ”God røv og gabende godnat!”

 

 

/media/6109/img_5651.jpg
Kylie Minoques hilsen til en medarbejder.

Så er der mere gang i festen hos den engelske DJ Fatboy Slim, der ifølge Ekstra Bladet serverer ”… et veritabelt sansebombardement med en lydstyrke, så næseborene vibrerer, maven vender sig 180 grader, og ethvert eventuelt resterende dyr for længst er flygtet ud af skoven.” Årets bedst anmeldte udenlandske navn er utvivlsomt The Streets, der, anført af hovedmanden Mike Skinner, i den grad giver publikum en på opleveren: ”The Streets' mindre end perfekte kunstneriske niveau var komplet ligegyldigt, da manden satte en helt ustyrlig, ustandselig fest i gang fra scenen, så selv alle dem, der ikke kendte Mike Skinner i forvejen, jublede over en uforglemmelig koncertoplevelse” (ifølge Horsens Folkeblad). ”Konstant legede han med publikum, og selvom han til tider måtte gentage budskaberne mange gange, så lykkedes det ham blandt andet at få hele publikum til at vende ryggen mod scenen, sidde på hug, svinge T-shirts og tale om kærligheden til tilfældige koncertgæster” (Nordjyske Stiftstidende).

Og søndag aften er det så tid til Smukkoncerten Vol. 2 med ”… mange herlige gensyn. Arrangørerne var nået vidt omkring med kunstnere som Whigfield med ’Saturday night’, Rocazino med ’Ridder Lykke’, Nephew med både ’Igen & igen &’ og ’Movieklip’ og Sys Bjerre med ’Malene’. Samtidig ledte Per Christian Frost sikkert smukorkesteret gennem koncerten” (Nordjyske Stiftstidende). Gaffa har 4 stjerner til Smukkoncerten og roser mange af de medvirkende før opsummeringen: ”Samlet set var ’Smukkoncerten Vol. II’ en underholdende og meget nostalgisk koncert, men en smule rodet var den nu, i og med at sangene ikke kom kronologisk, og hvorfor fik Nephew som eneste band lov til at spille to sange? Pauserne mellem de enkelte numre var – forståeligt nok – lidt lange og blev fyldt ud af okay snak fra Søren Rislund og klip fra ’Smukkoncerten Vol. I’. Fint nok, men samtidig gav det ’Smukkoncerten Vol. ’ lidt karakter af appendiks til etteren. Et ikke helt gennemført forsøg på at lave en efterfølger til en unik koncert. Men nu er der også hele 10 år til næste jubilæum – forhåbentlig kan Danmarks Smukkeste Festival finde på noget nyt til den tid.”

 

 

/media/6110/fre09_ahh_fatboyslim_0185.jpg
/media/6111/loer09_kkb_thestreets2-1.jpg
Fat Boy Slim / Mike Skinner (The Streets)

”Politiet i Skanderborg har ikke ligefrem været på overarbejde under årets Skanderborg Festival. ’Det har været en stille og rolig festival, og antallet af sager minder meget om sidste år,’ siger politikommissær Merete Olesen fra Sydøstjyllands Politi. To voldtægtsforsøg og en voldsepisode blandt de op mod 48.000 gæster stod i går på festivalens sidste dag som det hidtil værste.” (24 Timer)

Festivalen har i betragtning af de mange mennesker været rolig.

Det mener vicepolitikommissær Max Burhøj: ’Der har været et antal tyverier, et par mindre voldsepisoder, over 100 parkeringsforseelser og diverse andre småting. Et par sager, der betegnes som blufærdighedskrænkelse og en enkelt grov sag, vold efter straffelovens paragraf 245, hvor gerningsmanden holdt en knust flaske mod offeret.’ Den sag ser politiet på med stor alvor.” (Aarhus Stiftstidende)

”Så tak for eganske hyggelig festival, hvor ledelsen var på rette vej mod at leve op til det adelsmærke, det er, når Danmarks Smukkeste viser sig fra sin bedste side og sørger for god plads. Det kunne de såmænd godt have fået en stjerne mere for, men så er det lige her, det middelmådige musikprogram trækker ned. Men modsat sidste år glæder jeg mig i år til næste gang, og alene dét siger mig, at festivalen atter er tilbage på rette spor” (BT).

”Arrangørerne af Den Smukkeste forstår at sætte rammerne til en fest, som folket i den grad fylder ud. Skoven har i en lille uge været et overflødighedshorn af innovative tiltag. Træer, der skænker fadøl, motorcykler, der laver drinks, og en overdimensioneret robot, der får selv den mindst appelsinfri skovtrold til at kunne spille trommer, er bare nogle af de fantastiske ting, man finder inde midt i skoven. Det ville klæde festivalen, om noget af den nytænkning, der gennemsyrer festivalpladsen, rykkede op på scenerne” (Aarhus Stiftstidende).

"Pantsamlerne har overgået sig selv i år, og det er blevet til 300.000 dåser, hvor der sidste år blev indsamlet 175.000 dåser," siger projektleder Søren Svendsen fra Renosyd den 27. august til Lokalavisen. Affaldsindsamlingen på årets festival har slået alle rekorder – og ud over de mange dåser er der også samlet otte ton glas og 300 kg brugte batterier ind.

 

 

/media/6112/_alr2949edit.jpg

Under overskriften ”Århus Smukfestuge” rykker festivalens eksterne afdeling Smuk Event i september ind på Klostertorv i Aarhus for dér at kaste lidt Skanderborg-stemning over Aarhus Festuge. Stig Møller er første navn på scenen – og efterfølges i løbet af ugen af navne som Tamra Rosanes, Poul Krebs, Elisabeth , Hush og mange andre. I vanlig Smukfest-stil er der også meget andet end musik på programmet på Klostertorv, hvor publikum bl.a. kan være med til at kåre Århuspigen og fra storskærmen se både optagelser fra den netop overståede festival i Skanderborg og landskampen mellem Danmark og Portugal!

 

I løbet af efteråret lanceres ”Dyrehaven 2.0” – et ambitiøst oplæg om, hvad der måske kan blive til virkelighed i den del af fredskoven, der også rummer Smukfest. Det er lavet på baggrund af en arbejdsgruppe, kommunen nedsatte i 2007, med henblik på at udarbejde en ”Masterplan” for fremtidens Dyrehave. Det nye oplæg handler om både festivalens og andres brug af området – og rummer bl.a. tanker om en ny scene, museum og planteskole i ét, et gentænkt søbad med tidssvarende faciliteter, et permanent besøgssted for institutioner, en Ole Lund Kirkegaard-inspireret naturlegeplads og tanker om en længere rulleskøjtebane/kondisti/rullestolshighway gennem Dyrehaven langs Horsensvej. I sammenhæng med arbejdet udarbejder konsulentfirmaet Rambøll i 2009 en uvildig rapport om festivalens betydning for Skanderborg – og her kan man bl.a. læse, at: ”Danmarks Smukkeste Festival er et værdifuldt og slagkraftigt brand for Skanderborg og byens borgere. I Skanderborg Kommune er det uden sidestykke Danmarks Smukkeste Festival, der er det synlige kulturelle og symbolske fyrtårn (…) Det symbolske afkast har også betydning for oplevelsen af at være fra Skanderborg og det (borgernes) lokale tilhørsforhold. Endelig påvirker festivalens virke og de mange gæsters forbrug også den kommunale økonomi.” Dyrehavens betydning for festivalen og dermed for Skanderborg er rapporten heller ikke i tvivl om: ”Danmarks Smukkeste Festivals brand kan ikke ses isoleret fra lokaliseringen i Dyrehaven. Det er i høj grad skoven og naturen i kombination med festivalen, der giver byen såvel som festivalen dens brandværdi. Omvendt bidrager festivalen til at gøre skoven til rammen om værdifulde oplevelser: Den symbolske værdi, som festivalen bibringer, genskabes hvert år med en vellykket gennemførelse af festivalen.” Forslaget til en Masterplan for Dyrehaven sætter i den grad gang i debatten i Skanderborg vinteren over – og hen ad vejen beslutter byrådet at tage planen helt af bordet for i stedet at få tankerne om fremtidens dyrehave prøvet af og diskuteret i offentligheden.

Generalforsamlingen rykkes til januar 2010 – og her kan kassereren fremlægge et regnskab med både omsætningsrekord (lige omkring 87 mio. alt inkl.), det største musikbudget so far (18 mio.) og de største omkostninger nogensinde til at skabe rammerne, de såkaldte pladsudgifter (26,4 mio. kr. mod 22,6 mio. kr. året før). Overskuddet er knap så imponerende og lander på bare 1,2 mio. kr.

 

 

RytmeHans
onsdag
05. august
kl. 00:00
Bemærk! Der er ikke gratis adgang om onsdagen i år
kl. 12:00
Området ved RytmeHans åbner
kl. 12:30
Meta
kl. 12:50
Råstof
kl. 14:00
Darling Don&#39t Dance
kl. 15:00
The Village Idiot
kl. 16:00
Den Anale Fase
kl. 17:00
Kings Light Infantry
kl. 18:00
Voodoom
kl. 19:00
The Green Lives
kl. 20:00
Bodebrixen
kl. 21:00
Oh Stacy
kl. 22:00
Starfighter 2008 - Didium
kl. 22:45
Afsløring af Starfighter 09
kl. 23:45
Gnags
kl. 02:00
Området ved RytmeHans lukker
torsdag
06. august
kl. 10:00
Området ved RytmeHans åbner
kl. 11:00
Brødrene P4
kl. 13:45
Michael Learns To Rock
kl. 15:45
ROBEN & KNUD
kl. 17:30
Skanderborg All Stars
kl. 19:45
Lis Sørensen
kl. 21:45
Led Zeppelin Jam
kl. 23:30
Cut`n`Move
kl. 01:15
Queen Jam
kl. 04:00
Området ved RytmeHans lukker
fredag
07. august
kl. 10:00
Området ved RytmeHans åbner
kl. 11:00
Brødrene P4
kl. 13:45
Brinck
kl. 15:30
Lars H.U.G.
kl. 17:30
Johnny De Luxe
kl. 19:30
Souvenirs
kl. 21:15
Anne Linnet
kl. 23:15
Poul Krebs
kl. 01:30
Guns Tribute
kl. 04:00
Området ved RytmeHans lukker
lørdag
08. august
kl. 10:00
Området ved RytmeHans åbner
kl. 11:00
Brødrene P4
kl. 13:45
Gas-bi-dua
kl. 15:30
Celina Ree
kl. 17:15
Zididada
kl. 19:15
The Powls
kl. 21:15
Dodo & the Dodos
kl. 23:15
The Blue Van
kl. 01:15
CAMILLE JONES
kl. 04:00
Området ved RytmeHans lukker
søndag
09. august
kl. 11:00
Området ved RytmeHans åbner
kl. 11:30
Starfighter 2. Pladsen
kl. 13:00
Heidi
kl. 14:45
Orgel You need is love
kl. 16:30
Aura
kl. 18:15
Frederik
kl. 20:00
Peter Sommer
kl. 22:00
Boss Hoss
kl. 00:15
Le Freak
kl. 03:00
Området ved RytmeHans lukker
Blusen
onsdag
05. august
kl. 14:00
Området ved Blusen åbner
kl. 15:00
Knasens Blues Band
kl. 16:45
Rene Evald & Poor Folks
kl. 18:45
HUMBLE MEN
kl. 20:45
Mike Andersen Band
kl. 22:45
Stan Urban Boogie Band
kl. 00:30
Området ved Blusen lukker
torsdag
06. august
kl. 08:00
Området ved Blusen åbner
kl. 10:00
Pegani
kl. 11:30
Møs Frøen
kl. 13:00
Elisabeth
kl. 14:15
Mek Pek og Habasutterne
kl. 15:45
Thorbjørn Risager
kl. 17:00
Stig Møller Trio
kl. 19:00
Kent Thomsen og De Dyre Drenge
kl. 20:45
Lady Sings The Blues
kl. 22:45
Paul Lamb & The Kingsnakes
kl. 00:30
Området ved Blusen lukker
fredag
07. august
kl. 08:00
Området ved Blusen åbner
kl. 11:00
Peter & Stoffer
kl. 12:30
Amalie
kl. 13:45
Sebastian Klein
kl. 15:00
Mariehøns
kl. 16:45
Tim Lothar
kl. 17:45
Paul Banks & Aske Jacoby
kl. 19:45
Daniel Lemma
kl. 21:45
Blues Point
kl. 23:45
BOOZE BROTHERS
kl. 00:30
Området ved Blusen lukker
lørdag
08. august
kl. 08:00
Området ved Blusen åbner
kl. 09:00
Mads & Monopolet
kl. 12:15
Mr. Mox
kl. 13:30
Kolling & Lillebror
kl. 14:45
Ann & Aberne
kl. 16:30
Tom Donavan
kl. 17:45
Jens Lysdal
kl. 19:45
Jordans Drive
kl. 21:45
Blue Junction
kl. 23:45
Skipper, Just og Frost
kl. 01:30
Området ved Blusen lukker
søndag
09. august
kl. 08:00
Området ved Blusen åbner
kl. 10:30
Morten Børup Skolens Kor
kl. 12:00
Området ved Blusen lukker
P3-Teltet
onsdag
05. august
kl. 00:00
Området ved P3-teltet er lukket
torsdag
06. august
kl. 13:30
Området ved P3-teltet åbner
kl. 15:00
Beth Hart
kl. 17:00
Oh No Ono
kl. 19:00
Ibrahim Electric
kl. 21:00
Hej Matematik
kl. 23:00
Ida Corr
kl. 02:00
Området ved P3-teltet lukker
fredag
07. august
kl. 10:00
Området ved P3-teltet åbner
kl. 11:45
Starfighter - 3. pladsen
kl. 13:15
Mads Langer
kl. 15:00
The Fashion
kl. 16:45
Choir of Young Belivers
kl. 18:30
Mike Sheridan P3`s UU
kl. 20:15
The Dreams
kl. 22:00
Mikael Simpson
kl. 00:00
Spleen United
kl. 02:00
Området ved P3-teltet lukker
lørdag
08. august
kl. 10:00
Området ved P3-teltet åbner
kl. 12:15
Waqas
kl. 13:45
The Broken Beats P3`s UU.
kl. 15:30
Moi Caprice
kl. 17:00
Yoav
kl. 18:45
Trolle // Sibenhaar
kl. 20:45
Surfact
kl. 22:15
Unga bunga live
kl. 00:15
White Pony - P3´s UU
kl. 03:00
Området ved P3-teltet lukker
søndag
09. august
kl. 11:00
Området ved P3-teltet åbner
kl. 12:00
Anders "Anden" Matthesen
kl. 13:00
Oliver Weers hangover heavy
kl. 14:30
Jens Unmack
kl. 16:10
The William Blakes
kl. 17:30
Jooks
kl. 19:00
The Wong Boys
kl. 20:30
A Kid Hereafter
kl. 22:30
Suspekt
kl. 01:00
Området ved P3-teltet lukker
Og ikke nok med det
torsdag
06. august
kl. 12:00
Skalter, Skalder & grandfætter Gepolter
kl. 13:30
DKs SMUKKESTE TRIO
kl. 15:00
Kalles World Tour
kl. 15:00
Vejgårds Tårnblæserlaug
kl. 15:00
Shanghai Open i Issparkning
kl. 15:30
DKs SMUKKESTE TRIO
kl. 16:00
Flaskedrengene
kl. 17:00
Kalles World Tour
kl. 17:30
Flaskedrengene
kl. 18:00
Vejgårds Tårnblæserlaug
kl. 18:00
Issparkning Kickers Lounge
kl. 19:00
P4 Brødrenes guitarjam
fredag
07. august
kl. 00:00
Shanghai Open i Issparkning
kl. 09:00
Stig Møller
kl. 12:00
Flaskedrengene
kl. 12:00
Skalter, Skalder & grandfætter Gepolter
kl. 13:00
Salsatek
kl. 13:30
Kollingstomp
kl. 14:00
Kalles World Tour
kl. 14:00
Poul Abildgaard - Hobitten
kl. 14:30
Kollingstomp
kl. 15:00
Salsatek
kl. 15:15
Snejgast - akkustisk musik
kl. 16:00
Kalles World Tour
kl. 16:00
Kollingstomp
kl. 16:00
Walther Street Magic
kl. 17:00
Flaskedrengene
kl. 17:00
Salsatek
kl. 18:00
Issparkning Kickers Lounge
kl. 19:00
P4 Brødrenes guitarjam
lørdag
08. august
kl. 09:00
Stig Møller
kl. 11:00
Vox Aros
kl. 12:00
Skalter, Skalder & grandfætter Gepolter
kl. 12:00
DKs SMUKKESTE TRIO
kl. 13:00
Kaj Gummisko
kl. 13:00
Vox Aros
kl. 13:00
SØREN RISLUND
kl. 13:00
Salsatek
kl. 13:30
Shanghai Open i Issparkning
kl. 14:00
Kalles World Tour
kl. 14:00
Vox Aros
kl. 14:00
Walther Street Magic
kl. 15:00
Flaskedrengene
kl. 15:00
Salsatek
kl. 15:00
Vox Aros
kl. 15:30
Walther Street Magic
kl. 15:30
Bolværket
kl. 16:00
DK SMUKKESTE TRIO
kl. 17:00
Salsatek
kl. 18:00
DKs SMUKKESTE TRIO
kl. 18:00
Issparkning Kickers Lounge
kl. 19:00
P4 Brødrenes guitarjam
søndag
09. august
kl. 09:00
Stig Møller
kl. 12:00
Skalter, Skalder & grandfætter Gepolter
kl. 13:00
DKs SMUKKESTE TRIO
kl. 14:00
Walther Street Magic
kl. 14:00
Kalles World Tour
kl. 14:30
DKs SMUKKESTE TRIO
kl. 15:30
Walther Street Magic
kl. 15:30
DKs SMUKKESTE TRIO
kl. 16:00
Kalles World Tour
Bøgescenerne
onsdag
05. august
kl. 00:00
Området ved Bøgescenerne er lukket
torsdag
06. august
kl. 13:30
Området ved Bøgescenerne åbner
kl. 14:25
Velkommen
kl. 14:30
Starfighter vinder 2009
kl. 15:30
Sys Bjerre
kl. 17:15
Tim Christensen
kl. 19:15
Bikstok Røgsystem
kl. 21:15
Kim Larsen
kl. 23:15
Kylie Minogue
kl. 02:00
Området ved Bøgescenerne lukker
fredag
07. august
kl. 10:00
Området ved Bøgescenerne åbner
kl. 11:00
BliGlad
kl. 12:25
Velkommen
kl. 12:30
Didium (Starfighter 2008)
kl. 14:00
Danser med Drenge
kl. 16:00
Turboweekend
kl. 18:00
Tina Dickow
kl. 20:00
Thomas Helmig
kl. 22:00
Nephew
kl. 00:15
Fat Boy Slim
kl. 03:00
Området ved Bøgescenerne lukker
lørdag
08. august
kl. 10:00
Området ved Bøgescenerne åbner
kl. 11:00
ANNA DAVID
kl. 12:10
Velkommen
kl. 12:15
Allan Olsen
kl. 14:00
Jokeren
kl. 15:45
Veto
kl. 17:45
Baby Woodrose
kl. 19:45
Carpark North
kl. 21:45
The Streets
kl. 00:00
Nik & Jay
kl. 02:30
Området ved Bøgescenerne lukker
søndag
09. august
kl. 11:00
Området ved Bøgescenerne åbner
kl. 12:00
Aarhus Symfoniorkester
kl. 13:25
Velkommen
kl. 13:30
Johnny Madsen
kl. 15:30
Aqua
kl. 17:30
Editors
kl. 19:30
D.A.D.
kl. 22:00
Smukkoncerten Vol ll
kl. 01:00
Området ved Bøgescenerne lukker